úterý 31. března 2009

Členské příspěvky SGC o.s.

Všem členům fanklubu SGC o.s. připomínáme, že přišlo opět to období v roce, kdy je na řadě placení členských příspěvků. Kdybychom chtěli dostát všem náležitostem definovaným ve stanovách, členský příspěvek na rok 2009 by měl být zaplacen k dnešnímu datu (a už byste od nas měli mít ve schránkách dvě upomínky). Obvykle však věcem necháváme volnější průběh a tak všichni máme na zaplacení více času.

Bylo by však dobré, aby ti z vás, kteří chtějí být nadále členy fanklubu Stargate Command o.s., postupně příspěvky zaplatili. Čím dříve, tím lépe.

Někteří z vás mohou být patrně znepokojeni současnou situací ve fanklubu, nicméně za sebe i vedení fanklubu vás mohu ujistit, že do konce tohoto kalendářního roku bude fanlub SGC o.s. fungovat v dosavadní podobě, a proto se platby příspěvku bát nemusíte. O fungování fanklubu v letech následujících bude definitivně rozhodnuto na Gateconu/FF v Chotěboři. V současnosti jsem osobně nakloněn tomu (aniž bych cokoliv sliboval), že fanklub bude ve své činnosti pokračovat i v dalších letech.

Jak příspěvek zaplatit se dozvíte v systému Narim, konkrétně na této adrese. Vezměte prosím na vědomí, že údaje pro platbu z minulých let již neplatí (sdružení má nový účet).

(Do Narima je nutné se přihlásit. Neznáte-li přihlašovací údaje, obraťte se na nás na e-mailu info@sg1.cz.)


Díky.

S přáním pěkného dne

Radim "Johny Idler" Klepetko
Stargate Command o.s.

Žádné komentáře: