neděle 25. května 2008

Promítání na Gateconu 2008

Po tom, co se podařilo sestavit skorofinální program Gateconu, snad může následovat skromná pozvánka na promítací přednášky. Letos se opět můžete těšit na aktuální epizody Atlantis, filmy a klasické epizody SG-1.

Ráno:
Každý den od devíti do desíti a v neděli celé dopoledne si budete moct dopřát nejdůležitější epizody z poslední řady Stargate Atlantis.

Odpoledne a večer po hlavním programu:
Letos jsme program rozčlenili do několika bloků. Uvidíte bloky Jaye Felgera, Martina Lloyda, tollánský blok, blok paralelních vesmírů, "2000" blok a "Best of" blok.

Hlavní program:
Promítat budeme režisérský sestřih původního filmu a hned poté pilot k SG-1, Ark of Truth s titulky, Ark of Truth s amatérským dabingem a Unending s amatérským dabingem. Bohužel asi neuvidíte nový film Stargate: Continuum, protože má premiéru až 29. července. Pokud by však došlo k jeho uniknutí, jako tomu bylo u Ark of Truth, určitě ho operativně zařadíme.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ahoj, internetovy obchod Filmcity se pokousi rozjet kampan za vydani SG v CR. pripojte se i vy a vlozte svuj email na http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=15626&level=103&TemplatesDir=dvd

mozna by o tom stalo napsat a pomoct jim. diky