neděle 3. května 2009

Wormhole X-Treme - vyjádření produkčního týmu

Je to téměř měsíc, co unikly fotografie z natáčení třetí epizody velice očekávaného seriálu Wormhole X-Treme. Spolu s nimi vyvstalo pár otázek, které se vám produkční tým seriálu pokusí zodpovědět.

Seriál by měl mít celkem pět epizod. Poodhalí vám pozadí tajného amerického projektu, který zkoumá vesmír. Američané se pomocí tzv. portálů vydávají na cizí planety a uskutečňují první kontakty s nespočty mimozemských druhů. Seriál bude nabitý akcí, romantikou a humorem.

Hlavní postavy tohoto seriálu jsou členové elitní jednotky WeX-1. Velitelem je plukovník Danning, kterého v seriálu představuje Shake_Meloun. Dalšími členy týmu jsou major Stacy Monroová, doktor Levant a android Grell.

Jednou ze spekulací byla výměna hlavní postavy majora Stacy Monroové. Tuto fámu musíme vyvrátit. Nadaná herečka cernaamodra, která majora v seriálu představuje, stále zůstává v "main credit" hercích. Onou novou postavou, kolem které se strhla diskuze, je plukovník Katarina Kovalová, kterou představuje herečka Affaia, jež má, jak již bylo v bulváru řečeno, na kontě tři úspěšné celovečerní filmy v premiérách uvedených na SCONech. Ruská důstojnice tedy Monroovou nenahradí, jedná se o "guest" herce a měla by se objevit ve dvou epizodách.

Vzhledem k blížící se premiéře seriálu a častým dopisům do naší produkce vám přinášíme několik promo fotografií z natáčení třetího dílu a první trailer na tento seriál.

Zůstaňte s námi.

Promo:
Promo WeX 4. 4. 2009 - 1
Promo WeX 4. 4. 2009 - 2
Promo WeX 4. 4. 2009 - 3
Promo WeX 4. 4. 2009 - 4
Promo WeX 4. 4. 2009 - 5
Promo WeX 4. 4. 2009 - 6
Promo WeX 4. 4. 2009 - 7

Trailer:

1 komentář:

Thor řekl(a)...

"19:11] Spidermila: paneboze co to je za kokotinu?"

Dle nekterých reakcí soudím, že tento projekt splní své poslání:D