neděle 2. května 2010

SGATG: plk.O'Heill &spol. opět na scéně

StarGate: AnimatedUrčitě je všechny znáte: Jack O'Heill, Sam Cartmenová, Daniel Jackoň, Týlk a George Lemmond na straně imperialisticko-kapitalistické osy zla a utiskovaní soudruzi Apophis bin Ládin s Ropou v plášti na barikádě osvobozeneckého boje za právo své rasy prdět.

Mnohá z dobrodružství téhle partičky, která jste mohli sledovat ve filmech Stargate Animated a Stargate Animated 2: Návrat Boha, můžete nyni zažít na vlastní kůži i vy sami. Díky hře StarGate Animated: The Game od Martyho jste to vy, kdo musí zachránit Sam, bojovat jako v Matrixu či sestřelit Apophisovu vanu. "Kdo ví, třeba se vám podaří zabít Apophise ještě dříve, než se z něho stane nebezpečný a obávaný Apophis bin Ládin." dodává autor naději na vítěztví nad propracovanou AI.

Mimo sérii úkolů hlavní příběhové linie, jak ji znáte s filmů, se dočkáte i jedné vedlejší mise, která se do scenáře filmů nedostala. Tudiž se můžete opět těšit na něco nového. A jako každá správná moderní hra poslední doby má i SGATG svůj multiplayer. V 5 různých deathmatch arénách můžete svým kamošům nakopat zadky s kluzákem či s P90.

Screenshoty, info a link ke stažení najdete na oficiálních stránkách hry StarGate Animated: The Game: http://www.sg-animated.ic.cz/sgatg.html

Tahleta amatérská počítačová 2D střílečka (plošinovka) přináší všem skálním fandům Hvězdné brány spoustu zábavy a jistě se zapíše do zlatého fondu české interaktivní fantvorby.


PS: Každá hra má své broučky: "Past na plukovníka aneb Důsledný fázový posun?"

PS2: Od autora je na TyTrubce víc videí.

Žádné komentáře: