čtvrtek 16. června 2011

Heimdall - Asgardík klonování

Jak že se to ti Asgardi rozmnožují? Hygienicky a pohodlně jako na kopírce, přece! Jenomže když uděláte kopii kopie kopie kopie kopie kopie kopie, tak za pár set let už... to není takový. Nakonec byl vlastně tenhle vynález příčinou zániku celé rasy.

Abyste získali placku Heimdalla, Asgardíka klonování, musíte projevit trochu fantazie, trochu originality i trochu tvořivosti – musíte prostě do nudného asgardího rozmnožování vnést napětí. Nebojte se, nemusíte žádnému Asgardovi vysvětlovat, jak se lidé množí mnohem zábavněji.


Co tedy musíte udělat?
Podívejte se na vzorový obrázek Asgarda vyvěšený v prostoru konání Gateconu, vyfasujte si papír velikosti A3 a pak už se fantazii meze nekladou. Můžete kreslit, malovat, lepit, stříhat, modelovat... prostě jakkoli vytvořit/naklonovat nového šediváka. Umělecké dílo pak předáte koordinátorovi půldne. Ten ho vystaví a při závěrečném gateconovém večírku s M&M v neděli večer proběhne vyhodnocení, při kterém bude vybráno 15 nejlepších klonů. Ano, pouze 15 nejzajímavějších výtvorů získá Heimdalla! Tak co, už máte nějaký nápad?

Co jsou to Asgardíci a jak je lovit?

Žádné komentáře: