pátek 15. července 2011

Hvězdné focení

Na letošním Gateconu už podruhé probíhal oblíbený pořad nazvaný Udělejte si vlastní hvězdou fotku pod taktovkou cerneamodre. Anotace ho představila následovně:

Staňte se alespoň na chvíli členy týmu SG-1, obyvateli vzdáleného Abydosu nebo třeba oběťmi dvoumetrového Goa'ulda. Přijďte sami, nebo ve skupince a udělejte si fotku ve stylu Hvězdné brány. Uniformy, brány, zbraně, hady i foťák vám půjčíme!

A opravdu! Všichni návštěvníci měli možnost vypůjčit si nejrůznější kostýmy, doplňky i zbraně, které ochotní členové klubu Stargate Command k zapůjčení poskytli. Pak už se tvořily zajímavé skupinky a pózy a cvakaly závěrky. Nehráli jsme si na profesionály a šlo nám především o zábavu, ale i přesto je celá řada výsledných fotek velmi povedená. Posuďte sami a třeba se i najdete. A hlavně: pokud máte o podobnou fotku zájem, těšíme se na vás opět na Gateconu v Chotěboři (třeba za rok)!




(Pokud jste se workshopu účastnili a máte zájem o některou z fotografií ve vyšším rozlišení, ozvěte se nám.)

2 komentáře:

honza0118 řekl(a)...

kdy se dočkáme ,,pout a bičíku"... ;-)

Johny Idler řekl(a)...

Budou, budou, Jacob je slíbil, ale bohužel nemá momentálně k dispozici dostatečnou konektivitu, aby je někam nahrál. Určitě se ale dočkáte. ;-)