úterý 5. února 2008

Reakce Novy na dopisy z Prosby o bránu

Televize Nova začala dnes dopoledne postupně odesílat odpovědi na naše otázky ohledně vysílání Stargate Atlantis organizované projektem Prosba o bránu. Jak se zdá, odpovědi jsou všechny naprosto shodné. Od června se tedy můžeme maximálně těšit na reprízu všech deseti řad, na Atlantis nemají vysílací práva a zřejmě o jejich nákupu zatím ani neuvažují.

Původní znění odpovědi TV Nova:
Dobrý den!

Vaším zájmem o vysílání TV Nova jsme samozřejmě moc potěšeni. Jsme rádi, že Vás naše pořady zajímají a patříte mezi naše diváky. Podle informací, které nám poskytlo naše programové oddělení, se příznivci seriálu Hvězdná brána mohou přibližně od června těšit na reprízu všech deseti řad tohoto seriálu. Můžeme odvysílat to, na co máme vysílací práva. Příjemně prožité chvíle u obrazovky. Informace ,o tom co se bude vysílat po tomto seriálu nejsou zatím dostupné.
Příjemně prožité chvíle u televizní obrazovky
Vám přeje


Linda Oudová
Executive PR TV NOVA

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Treba napísať do Primy, ako navrhoval Johny na Výročáku...

Jarmom řekl(a)...

Na tu Atlantis se poptám přes méně oficiální zdroje.

Anonymní řekl(a)...

To sa dalo cakat, hlavne ze praju príjemné sledovanie ale dovody nic je to len vykrucanie,ale hlavne ze davaju telenovely a ine stupiditi desat krat zaden televízne noviny ako keby nestacili raz.Podla mna bi sa mali oslovit vsetky tv ci na slovensku alebo v čechach alebo nejakym hromadným spôsobom prinutit danu tv na vysielanie (trebarz peticiou na internete. Zoberte si nemcou tí vysielaju na rtl2 hviezdnu branu ako aj atlantis kazdu stredu hlavnom vysielacom case a to uz priblizne tri roky vkuse a nemecko nieje tak daleko