středa 15. října 2008

Drby, drby, drb!

"Dopřejte si masáž v klidu, uvolněte svaly, uklidněte svoji mysl, zažijete, co jste ještě nezažili. Drbátko je terapeutická pomůcka, která slouží k reflexní stimulaci hlavy, případně ramen a kolenních kloubů. Vychází už východoasijské medicíny, z teorie akupresurních bodů, energetických center a meridiánů. Svým "pavoukovitým" tvarem umožňuje stimulaci obrovského množství volných nervových zakončení na kůži, na hlavové části pokožky." (tolik stránky českého dodavatele drbátka aka sense massageru)


Jak to ale souvisí se Stargate?
Na první pohled vůbec nijak. Při bližším pohledu ale zjistíte, že na rukojeti massageru je tamponovým tiskem vyvedená adresa Země. Fanklub přijal výhodnou nabídku a rozšířil tak sortiment propagačních předmětů s motivy Hvězdné brány. Cena pro členy fanklubu bude 170 korun a tento zajímavý dárek si můžete prohlédnout, vyzkoušet a zakoupit už na letošním Festivalu fanazie speciál (24. - 28. 10. 2008, Chotěboř).

Vše, co jste o drbátku chtěli i nechtěli vědět, se dočtete na těchto stránkách: massager.cz.

2 komentáře:

Leo řekl(a)...

Jakto, že tam je jenom 6 symbolů?

barevna řekl(a)...

leo: protože je to adresa na Zemi, je tedy potřeba zadat ještě výchozí symbol a ten se bude lišit podle toho, odkud budeš Zemi vytáčet.