pátek 27. června 2008

Návrat Replikátorů

Z mé klávesnice opravdu poslední pozvánka na Festival fantazie 2008. Když pominu zbrusu nové Filmové a seriálové hlášky první sobotu od osmi večer, tak v linii Gatecon najdete v pátek od 17 hodin odpoledne další soutež s nic neříkajícím názvem Návrat Replikátorů.

Replikátoři to nevzdávají! Poté, co byli ve Stargate eliminováni a na Ffku 2006 taky to zkouší jinde. Zatím oťukávají jiné sci-fi seriály a zkoumají, kde se jim bude nejlépe dařit. Jedinou nadějí je proto rychle zjistit, který seriál je nejvíce ohrožen!
Tentokrát se "balónky" nebudou hledat, nebudou se ani ničit... naopak, budou se analyzovat. Každý Replikátor nese specifickou informaci, ze které je jasně patrné, na jaký sci-fi seriál měl dotyčný Replikátor spadeno.

Protože dneska koukají všichni na všechno, tj. stíhají kromě Stargate sledovat i jiné seriály, počítáme s utvořením dvou desetičlenných týmů s tím, že by měl stačit aspoň jeden 'profík' se všeobecným sci-fi přehledem nebo víc lidiček s deduktivním uvažováním :) Tým, který rychleji a správně vytřídí přidělený počet Replikátorů, vyhraje.

Stanete se i vy součástí týmu analytiků povolaných do SGC?

Žádné komentáře: