úterý 24. června 2008

SG Škrty

I letos je pro vás připravena celogateconová soutěž, tentokrát s názvem "SG Škrty".

Jedná se, jako i v minulých letech, o znalostní soutěž seriálu Hvězdná brána. Oč tedy půjde? Tak jako v na předešlých Gateconech využijeme chvilek mezi jednotlivými pořady, přednáškami atd. právě k soutěžení. Tj. kdykoliv zbyde chvilka času, promítneme vám několik obrázků právě poznamenaných 'škrty'. Bude vám stačit přesná polovina, abyste poznali epizodu? Identifikaci dílu vám ulehčíme nabídkou možných správných odpovědí. Obrázky budeme ukazovat několikrát. I když nebudete vysedávat celý den na Gateconu a zaskočíte jen na pár pořadů denně, pořád budete mít velkou šanci vyplnit celý formulář. Kazdý obrázek má své pořadové číslo, které samozřejmě nesouvisí s pořadím zveřejnění, protože je budeme náhodně točit pořád dokola.

Prázdné formuláře budeme rozdávat na oficiálním zahájení Gateconu a dodatečně budou k dispozici buď volně na stolku nebo na vyžádání u členů GC týmu. Vyplněné je budete moci odevzdat v průběhu celého Gateconu, nejpozději však v sobotu do 15 hodin, abychom měli dost času na vyhodnocení, které proběhne večer.

Pro vaši lepší představu, co vás čeká, je tady jeden obrázek soutěžní spolu s odkazem na původní, 'škrtem' nepoznamenaný.

Žádné komentáře: