pondělí 23. června 2008

Živé blogování z Gateconu



Fanklub Stargate Command vám přináší jedinečnou možnost, jak nepropásnout nic zajímavého z letošního Gateconu, pořádaného ve dnech 30. 6. - 6. 7. 2008 v rámci Festivalu fantazie v Chotěboři.

Pokud se nemůžete Gateconu zúčastnit, pokud si chcete připomenout konkrétní pořad nebo jste jen prošvihli zajímavou akci, neváhejte se podívat na stránky Chevronu 24 a zde najdete desítky videí, natočených vámi, fanoušky.


Jakým způsobem bude tato akce probíhat?
Myšlenka je jednoduchá. Chceme sbírat vaše a naše společná videa, dávat je na youtube a posléze na Chevron 24. Mohou obsahovat cokoliv zajímavého, co na Gateconu a celém FF spatříte, upoutávky na pořady či zajímavé proběhlé akce. nebráníme se ani zajímavým momentkám.


Mohu se zapojit aktivně? Jak?
Jistěže! Každý kdo má jen trochu slušné záznamové zařízení (mobil nebo foťák schopný natáčet video, videokameru apod.), je vítán. Koordinátoři projektu Jarmom a JacobCarter se budou každý den pohybovat na určených místech (viz sekce Kde najdu koordinátory) se svými notebooky a budou vám k dispozici. Váš natočený materiál si stáhnou (viz sekce Podporované formáty) a umístí ho na Gateconový kanál na Youtube. Odtud bude video linkováno na Chevron 24 a to dvakrát denně (po obědě a po hlavním programu) pomocí denních souhrnů. Občas přijmeme i nějakou zajímavou fotografii, ale hlavně bychom rádi videa.

Autor nejlépe hodnoceného příspěvku a autor nejvíce příspěvků obdrží hodnotné ceny!


Kde najdu koordinátory:
Budeme se pohybovat zejména v místech s pokrytím wifi, tak abychom mohli operativně vaše videa nahrávat na web. Také budeme v gateconové místnosti a pochopitelně v osvěžovnách - oba bary v KD, hospůdka v přízemí aj.


Podporované formáty:
Videa z foťáků a mobilů mohou být jakéhokoliv formátu. Jsme schopni udělat konverze, případně jednoduché střihy. Případné fotky upravíme velikostně.

Vaše videa musíme nějak dostat do našich notebooků. K tomu máme k dispozici následující technické vybavení:

  • USB porty pro připojení vašeho vlastního kabelu
  • kabely: USB A - miniUSB
  • Čtečky paměťových karet: Secure Digital (SD), Micro Secure Digital (microSD), Secure Digital High Capacity (SD-HC), MultiMedia Card (MMC),MultiMedia Card mobile (MMC mobile), RS MultiMedia Card (RS MMC), MultiMedia Card plus (MMC plus), Micro Secure Digital (microSD), MultiMedia Card Micro (MMC micro), Mini Secure Digital (miniSD), Memory Stick/PRO/, xD
  • bluetooth, infraport

Pokud si nejste jisti vaším vybavením, přijďte se zeptat. Poradíme vám.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

heh konecne mam niekde prvy komentar:):)

jelikoz na FF ist nemozem, som strasne rad ze ste spustili tento projekt aspon ciastocne uvidim ake to tam bolo, ale brutalne pochybujem ze budete stihat kopirovat material od tolkych ludi:):)

Jarmom řekl(a)...

kekes:
čím víc videí od fanoušků, tím míň toho bude muset točit stálá redakce chevronu. 8)